Літературник УДХТУ

З чого починався мій шлях у творчості – такою була тема нового «Літературника УДХТУ».
Здатність творити – це аж ніяк не доля обраних, а невід’ємна властивість кожної людини.
Коли у нас є необхідність висловитися, поділитися своїми почуттями, коли є необхідність бути почутим, ми поспішаємо на «Літературник УДХТУ».

Першу частину літературника ми присвятили 122-річниці від дня народження С. Єсеніна, його вірші читав В.Грецкій і М.Лафер.
У другій частині звучали улюблені вірші наших декламаторів. Вони розповіли про те, що стало початком їх любові в поезії і прозі, потім читали свої улюблені уривки. Звучав В. Висоцький, Р.Стівенсон, О.Вайсберг. Декламували: К.Ольховска і В.Виноградова. Авторські роботи демонстрували А.Жданкін, М.Федан, М.Лафер.

Творчості необхідно приділяти значну частину свого життя. Коли людина відчуває, що вона повинна створити щось більше, тоді вона починає серйозно ставитися до будь-якого аспекту своєї діяльності. Третя частина вечора була воістину фантастичною. Звучала музика …. Співали К.Чала, М.Кравцов, А.Мочалова, В.Грецкій. Слухали пісню Regina Spektor, Muse – New Born, Сплін. На завершення вечора тріо факультету ОТС виконало пісню на слова А.Лободенко «Просто живи».

Цікаво і неординарно пройшла наша зустріч. Кожен поділився з нами витоками творчої діяльності, прочитав нові і улюблені вірші, висловив свою думку про роботи інших учасників. Не хотілося розходитися … Творчість об’єднує, робить нас позитивними і толерантними.