Слава козаків в серцях у нас

14 жовтня наша країна відзначає День Захисника України. Саме завдяки Захисникам нашої держави українці мають можливість жити і працювати в мирних містах. Це важливо пам’ятати всім. Всі ми щиро вдячні нашим солдатам за подвиг, мужність і героїзм!

В читальному залі нашої бібліотеки пройшов усний журнал «Слава козаків в серцях у нас», присвячений цьому святу.
Ведучі – Усик Олександр (ТВМС) і Павлова Валерія (ТОР БТ) розповіли про цей день в історії країни. Дата 14 жовтня вибрана не випадково, вона співпадає зі святом Покрови Пресвятої Богородиці – захисниці і покровительки українського козацтва.
Спадкоємцями козацьких традицій є сучасні захисники України, які присвятили своє життя служінню українському народу, захисту Батьківщини, що вимагає сміливості, честі, відваги, самопожертви і самовіддачі.

В гостях у наших студентів були: випускник механічного факультету О.Железняков, студент заочного відділення (ОТС) П.Сиволоб, викладач ДГУ Д.Кошка і голова ради ветеранів вузу М.В.Рогальов.
З відкритим серцем і великою любов’ю студенти УДХТУ зустрічали наших захисників, з цікавістю слухали їх спогади про те, як війна змінює людей і заради чого вони захищали нашу країну.
Волонтери групи «Пошук» Музею історії вузу привітали гостей.
Велика подяка профкому нашого університету.