Кураторська година: “Новинки художньої літератури”

6.11.17 на абонементі художньої літератури відбулась кураторська година на тему «Новинки художньої літератури» для групи 2-ТС(дз) -73 (куратор Науменко С.Ю.)

Навіщо потрібно читати художню літературу? Перш за все, книги читають, звичайно ж, для отримання знань, знаходження ідей, але можна сказати також і те, що книги формують духовні цінності, переконання, особисту філософію і все це впливає на рівень життя в цілому.

На кураторську годину було представлено 12 книг, кожна з яких по-своєму зацікавила студентів. Підвищений інтерес вони проявили до таких книг: Янсон Т. «Місто сонця», Сароян У. «Мама, я люблю тебе», Менар Д. «Небо коней», Хетч Б. «Усюди третій зайвий», Шміт Е.-Е. «Оскар і рожева пані».

Серед новинок можна було знайти книгу на будь-який смак: детективи і фантастика, жіноча проза і мемуари, твори сучасних зарубіжних авторів і лауреатів різних літературних премій.

Читаючи, студент розширює свій кругозір і пізнає щось нове для себе, вчиться аналізувати дії і оцінювати вчинки. Читання приносить естетичне задоволення і стає важливою частиною духовного і культурного вдосконалення людини. Ось тому можна з упевненістю стверджувати, що читаючий студент – це гармонійна і цілеспрямована особистість.