МАЙСТЕР-КЛАС ДО ДНЯ ЗАКОХАНИХ “ВАЛЕНТИНКИ”

валентинки

валентинки

Добре, коли ми разом можемо творити чудеса. До Дня Закоханих, завдяки Катерині Ольховський (ОТС) ми декорували «валентинки».

валентинки валентинки

Подарунок – це завжди зворушливо і надзвичайно приємно. Всі його люблять отримувати, а багато людей залюбки дарують, при цьому стверджуючи, що підносити подарунки приємніше, ніж їх отримувати. Свят і урочистостей, коли можна порадувати близьких оригінальним презентом, існує багато. Але особливо хочеться відзначити ті свята, коли подарунки дарують одне одному. Саме таким є День святого Валентина або День всіх закоханих.

валентинки

Можемо сказати з упевненістю, що жоден сувенір, куплений у магазині, хай навіть найкращій, не зможе позмагатися із сувеніром, зробленим своїми руками. Створити красиву валентинку власними руками просто – для цього потрібне лише ваше бажання порадувати близьку людину, любов і небагато фантазії.

 валентинки валентинки

Майстер-клас пройшов надзвичайно успішно. Прикрашали роботи всілякою фурнітурою (бісером, ґудзиками, паєтками, стразами). Подарунки для рідних і близьких готові. Саме таку гарну валентинку приємно не лише дарувати, але й отримувати в подарунок.