Бібліопроект – «Думки вголос»

Думки вголос

Думки вголос

Ми продовжуємо розвивати один з бібліопроектів – «Думки вголос», цього разу це був творчий портрет студента.

Сьогодні про себе, про те, як складалася його життя, розвивалися наукові проекти, які підкріплювалися знаннями, розповів студент ТВМС Антон Жданкін.

Думки вголос

Крім захоплення хімією, він займається спортом, любить читати, складає вірші, публікується в нашому «Альманаху прози і поезії» Антон познайомив слухачів зі своїм перекладом з англійської пісні з «Володаря кілець» Д.Толкієна. На презентації бібліопроекту були гості А.Жданкіна: натхненно, як завжди, читав реп Марк Лафер (ТНР), а співали Марина Худорожкова (ТНР) і Микита Кравцов (ОТС).

Думки вголос    Думки вголос

Студентські роки – це торжество юності і здоров’я, це усвідомлення того, що всі дороги на світі відкриті для рішучих і цілеспрямованих підкорювачів неможливого. Це воїстину безмежні можливості для вибору свого шляху. Саме в цей період накопичуються знання, підвищується рівень ерудиції. Як і всі наші починання, захід вийшов захоплюючим і цікавим. У студентів була можливість побачити те, як можна розвиватися в вузі, якщо є бажання, якщо вмієш планувати і коригувати свої можливості.

Думки вголос

Бажаємо Антону творчих успіхів, натхнення, високої мети та блискучих перспектив.Дякуємо за підтримку деканат факультету ТВМС і профком УДХТУ.