«Шекспірівські читання»

 

24 квітня в «Літературній вітальні» НТБ УДХТУ відбувся конкурс читців найвеличнішої поезії Вільяма Шекспіра, присвячений 455-річчю від дня народження англійського поета і драматурга.У заключному відборі конкурсу взяли участь 14 студентів нашого університету. Звучали вірші великого поета українською, англійською, французькою та російською мовами.Це чудова можливість для учасників продемонструвати свої здібності не тільки в іноземній мові, а й проявити себе в якості акторів. Кожному студенту вдалося донести до глядачів образи віршів за допомогою виразного читання, сценічної майстерності, емоційності, правильної інтонації.

Вже визнані поети-аматори нашого університету М.Лафер і А.Жданкін читали свої роботи, які вони спеціально приготували для такої події.
По закінченню конкурсу всі учасники отримали свої нагороди. Переможцями стали: Ластовченко Анна (ТОР), Махиня Анастасія (ТНР), Жданкін Антон (ТВМС), Лафер Марк (ТНР), Хілько Альона (КНтаІ).

  

Дякую за підтримку в організації конкурсу кафедрі іноземних мов (викладачеві Сазоновій Вікторії Сергіївні) та кафедрі українознавства (викладачеві Колесник Галині Миколаївні).
Приємно було співпрацювати з доцентом Куцинською Марією Володимирівною (кафедра економіки промисловості та організації виробництва).

Радісно, ​​що студенти технічного вишу змогли відкрити в собі нові грані й можливості в НТБ УДХТУ.