«Літературник УДХТУ». Закриття сезону

Приємно зібратися на творчий вечір однодумців, які приготували свої роботи і вірші улюблених авторів. Ведучий Літературніка – Марк Лафер (ТНР) читав реп.

Були прекрасні дебьюти: Іван Бірюков (ТОР) і Света Белоха (ТОР) прочитали свої вірші, імпровізував на баяні студент музичного училища – Єгор Кутовий.

Декламували поезію А.Демент’ева, С.Жадана, Л.Костенко, Є. Євтушенко та ін. – Лера Павлова (ТОР), Вероніка Виноградова (ТВМС), Олена Коток (ЕК), Іра Герасюк (ТОР), Олексій Гармаш (ф-т Мех).

Всі присутні дуже зраділи зустрічі з випускником 2019 року факультету ОТС – Микитою Кравцовим, а також Дімою Паращенко (ф-т Мех), який приїхав у відпустку з контрактної служби.

На ЛІТЕРАТУРНИКАХ ми завжди збираємося, щоб прочитати класиків або модерністів, чужі вірші або свої власні. Кордонів немає.

Ми створюємо атмосферу затишку, доброзичливості і тепла, без пафосу і офіціозу. Приходьте прочитати вірші, які вас схвилювали, або приходьте послухати. Але це вже буде в новому навчальному році. Шкода розлучатися, але ми з нетерпінням будемо чекати зустрічі зі старими і новими любителями поезії. Пишаємося що в нашому вузі вже не перший рік існує “Літературник УДХТУ”