Героїв країна – моя Україна

Напередодні Дня захисника України в читальному залі бібліотеки відбулась зустріч воїнів різних поколінь із студентами університету. Голова Ради ветеранів Рогальов М.В. згадав про тих студентів і співробітників, які воювали під час  Другої світової війни, а потім у післявоєнний час брали участь у відбудові нашого університету. Хвилюючою була розповідь викладача  військової кафедри Мармацая М.С. про співробітників, які героїчно боролись з “мирним атомом” у період ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.  

Сьогодні непросто у зоні бойових дій на сході захищати честь, гідність і незалежність нашої держави. Саме на цьому наголошував учасник цих подій, випускник механічного факультету Железняков О.О. Між гостями та присутніми відбувся цікавий діалог.

Традиційно на Покрову Пресвятої Богородиці (а саме 14 жовтня відзначається це свято) здавна випікали коровай – пухкий, рум’яний та духмяний. Таким короваєм пригостилися всі учасники зустрічі. Ведучі ( Усик О. та Панфілова О.) щиро привітали присутніх з Днем захисника України – святом, яке ввібрало в себе славні козацькі традиції та уособлює мужність і героїзм захисників Вітчизни протягом  багатовікової української історії.

Щира подяка всім , хто брав участь  в організації зустрічі:  факультетам ТНР, Економічному, ОТС та профкому.