День захисника України

В переддень Дня захисника України в УДХТУ відбулася зустріч з воїнами різних поколінь.

Наші гості розповіли про службу в Афганістані, поділилися спогадами про бої в АТО на Сході України, труднощами і радощами армійської служби. Вони побажали сьогоднішнім студентам бути патріотами своєї країни, використовувати роки студентського життя для здобуття якісної і гідної освіти, берегти і любити Україну.
Голова Ради ветеранів Рогальов М.В. згадав співробітників вузу, які з честю пройшли через страшні роки війни і працювали у вузі в мирний час.

Ліквідатор аварії на Чорнобильскій АЕС та учасник АТО, випускник механічного факультету, Железняков О.О. розповів про бої і втрати друзів, про свого командира і побратимів.
Начальник відділу бойової підготовки оперативного командування “Схід” Володимир Павлович Бербушенко згадував Афганські будні, розповідав про перші бої в 2014 році, про переживання за рідних і близьких

Це свято мужності, доблесті та честі, свято гідних, сильних і нескорених. Захисники України – це ті, для кого поняття – сила, витримка і відповідальність – не просто слова. Це ті, хто готовий не на словах, а на ділі повсякчас захищати свою родину, свій народ, свою країну.
Закінчився захід словами привітання та вдячності від волонтерів клубу “Пошук” Музею історії УДХТУ і від доцента кафедри ХТКС та БМ ,заступника декана ХТ та Е
Хоменко О.С.
Усіх викладачів, студентів та співробітників університету вітаємо зі Святом.
Бажаємо миру, злагоди та здоров’я.
Дякуємо за підтримку профком УДХТУ.
#День_захисника_України
#УДХТУ