Вітаємо Веліченка Олександра Борисовича з ювілєм!

Вітаємо ювіляра.

21 жовтня виповнюється 60 років від дня народження відомого вченого, доктора хімічних наук, професора, зав.кафедри фізичної хімії Веліченка Олександра Борисовича. Випускник ДНУ, який більшу частину своєї науково-педагогічної діяльності присвятив нашому університету. Талановитий вчений, керівник держбюджетних та госпдоговірних науково-дослідних робіт, з успіхом підготував 7 кандидатів наук, серед яких  стипендіати кабінету міністрів України для молодих вчених, лауреати премії Президента України для молодих вчених за 2014 р. Дослідницька робота Веліченка О.Б. високо визнана й оцінена  не лише в Україні, а й провідними університетами Європи та США, оскільки неодноразово запрошувався для виконання спільних  дослідницьких робіт університетами Барселони, Вашингтона, Парижа, Венесуели тощо. Автор 265 наукових публікацій, зокрема і в провідних міжнародних журналах з високим імпакт-фактором, 6-и патентів, 4-ох монографій.

Щиро вітаємо ювіляра, зичимо подальших творчих успіхів, міцного здоров’я, активного довголіття, родинного затишку і тепла.

Запрошуємо відвідати книжкову виставку, присвячену 60-річному ювілею О.Б.Веліченка (кімн.350), на якій представлені не лише наукові публікації ювіляра та матеріал про нього, а й світлини з кафедрального архіву.