До ювілею Апостолової Раїси Данилівни

1 січня 2021 року  виповнюється 85 років видатному досліднику Науково-дослідної лабораторії хімічних джерел струму Апостоловій Раїсі Данилівні.

Отримавши вищу освіту в Дніпропетровському хіміко-технологічному інституті, 58 років сумлінної праці віддала Раїса Данилівна університету. Завжди з повною самовіддачею і відкритою душею виконує роботу, не жаліючи при цьому сил і часу. Трудова діяльність Апостолової Р.Д. на різних посадах від старшого лаборанта кафедри електрохімії  до старшого наукового співробітника Науково-дослідної лабораторії хімічних джерел струму відзначається високим фаховим рівнем, принциповістю, впровадженням новітніх технологій  у розвиток наукового напрямку. Опубліковані сотні наукових робіт, які цитовані видатними зарубіжними і вітчизняними вченими; отримані десятки патентів. Під керівництвом Раїси Данилівни підготовлені фахівці, що отримали дипломи спеціалістів, магістрів та кандидатів наук; окремі їі вихованці працюють у лабораторіях за кордоном.

З нагоди ювілею сердечно вітаємо Раїсу Данилівну та бажаємо, щоб завжди були причини для радості та доброго настрою. Щоб кожного дня доля щедро дарувала добро.