Поетичний флешмоб до ювілею Лесі Українки

Видатній, геніальній українській поетесі, громадській діячці, співзасновниці літературного гуртка «Плеяда», Лесі Українці 25 лютого 2021 року виповнюється 150 років з дня народження. Вона входить до переліку найвідоміших жінок давньої і сучасної України.
В УДХТУ стартував поетичний флешмоб до ювілею поетеси.
Поетичні рядки талановитої письменниці об’єднують людей різного віку, статі, професій, які декламують їх різними мовами.
Приєднуйтесь до нашого святкового флешмобу .

Слідкуйте за ним на сторінці в Фейсбук.

Нагадаємо Новоград-Волинський літературно-меморіальний музей Лесі Українки запрошує долучитися до міжнародного онлайн-флешмобу #GlobalLesyaUkrainka2021, присвяченого 150-річному ювілею видатної поетеси Лесі Українки (Лариси Петрівни Косач-Квітки). Для участі у флешмобі потрібно зробити фото, селфі або записати відео, читаючи твір письменниці українською чи іноземною мовою, на тлі пам’ятника, барельєфу, муралу, меморіальної дошки Лесі Українки, на площі, вулиці, біля установ і підприємств, названих на її честь.
Опублікувати його на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, обов’язково вказавши хештег #GlobalLesyaUkrainka2021, країну і місто, де було воно зроблено.

Час – плинний, а поезія Лесі Українки вічна!