Зустріч зі студентами та співробітниками УДХТУ  з начальником експозиційно-виставкового та видавничого відділу «Музею спротиву Голодомору» Валентином  Рибалкой.

Тема Голодомору не залишає байдужим, вона проходить через серця усіх поколінь!
На зустріч зі студентами та співробітниками УДХТУ онлайн та офлайн форматі прийшов начальник експозиційно-виставкового та видавничого відділу «Музею спротиву Голодомору» Валентин Рибалка .
У той час як хоробрий український народ продовжує захищати свою демократію та свободу від жорстокої агресії Росії, ми не забуваємо вшановувати жертви несправедливості та жахів, заподіяних Україні в минулому.
УДХТУ висловлює подяку пану Валентину Рибалка за його дарунок – книгу”Українське село першої половини ХХ століття через призму людської пам’яті: зі збірок спогадів, зібраних Вірою Аннусовою”. Видання містить вибрані спогади простих українських селян про Голодомор-геноцид, масові штучні голоди, український повстанський рух та інші .
Історія – досвідчений вчитель, уроки котрого забувати не можна, оскільки за них заплачено найдорогоціннішим – життям та щастям багатьох поколінь.