29 квітня 2024 року виповнилось би 100 років від дня народження відомого вченого, хіміка – органіка Михайла Михайловича Кремльова, професора, доктора наук. В ДХТІ Кремльов М.М. почав працювати 3 1956 року спочатку асистентом, згодом доцентом, професором, успішно поєднуючи науково – педагогічну роботу з адміністративною – декана вечірнього факультету, проректора з навчальної роботи, проректора з наукової роботи.
Минули роки. Його справу продовжують його учні – колишні студенти та аспіранти. Саме вони зібралися в читальній залі бібліотеки, щоб згадати про свого Вчителя, вшанувати його світлу пам’ять. Кожен виступаючий з особливою теплотою згадував про Михайла Михайловича, його високу кваліфікацію, добропорядність, відданість справі, почуття відповідальності, високі духовні якості і, з рештою, про той неоціненний вклад, який вніс професор Кремльов М.М. в організацію навчально – виховної та наукової роботи нашого вузу.
Зі своїми спогадами, висловлюючи особливу повагу і пошану Вчителеві, виступили: професор Харченко О.В., Кравчук В.П. – ст.наук. співр., професор Просяник О.В., доцент Кисельов В.Д., доцент Руденко Є.К., доцент Баштаник П.І., доцент Торопін М.В. та ін.
Присутні познайомились з книжковою виставкою, присвяченою 100 – річному ювілею Кремльова М.М., та бібліографічним покажчиком, складеним довідково – бібліографічним відділом.
Запрошуємо відвідати виставку та ознайомитись з бібліографічним покажчиком ( кім.350)