Книжково-ілюстративна виставка з нагоди 90-річчя від дня народження В.І.Супрунович

У  жовтні цього року виповнилося б  90 років від дня народження доктора хімічних наук, професорки Вікторії Іванівни Супрунович. Ім’я цієї відомої вченої, талановитого педагога яскравою зіркою спалахнуло на небосхилі   нашого університету  ще в далекому 1960 році, коли она вдруге повернулась до нашого вузу, вступивши до аспірантури. Вся трудова та наукова діяльність  Вікторії Іванівни  була пов’язана з кафедрою аналітичної хімії. Наукові роботи Супрунович В.І. та ії учнів широко відомі далеко за межами України. Вона автор і співавтор понад 300 наукових робіт, серед яких наукові статті, авторські свідоцтва  та патенти, навчальні посібники тощо.

Під керівництвом Вікторії Іванівни  створена наукова школа, захищено 15 кандидатських дисертацій. Для своїх аспірантів вона била не  лише науковим керівником , а й другом, наставником, зразком інтелігентності й толерантності.

З нагоди 90-річчя від дня народження В.І.Супрунович в читальній залі бібліотеки  ( кім.350) організована  книжково-ілюстративна виставка. Запрошуємо ознайомитись.