02.08.24 в Арт-просторі УДХТУ презентувала нові техніки арт-терапії практичний психолог, асистент кафедри гігієни та соціальної медицини медичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна Євдокименко Владлена В’ячеславівна.

Літо – ідеальний час пробувати щось нове.
02.08.24 в Арт-просторі УДХТУ від молодіжного простору розвитку та ініціатив “Юніт Центр” для студентів УДХТУ та інших університетів міста презентувала нові техніки арт-терапії практичний психолог, асистент кафедри гігієни та соціальної медицини медичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна Євдокименко Владлена В’ячеславівна.
Вони допомагають зрозуміти, які цілі перед собою ставити, як краще планувати час, як позбавитися стресу та надихатися на нові звершення.
Нейрографіка – це графічний метод трансформації свого ставлення до проблеми. Це арт-терапія, яка з’єднує нас з глибинами свідомості, щоб почути свій внутрішній голос. Наш світ складається з фігур і ліній.
У нейрографіці ми використовуємо енергію фігур: кола, трикутника, квадрата і лінії. Нейрографіка – технологія керування своїм життям через малюнок.
Дякуємо усім, хто розділив з нами цей неповторний досвід. Спільно ми створюємо магію та робимо кроки назустріч своїм цілям.
Арт-терапія потрібна кожному.