До Дня захисника України   студенти взяли участь у флешмобі  ННІ УДХТУ “Перемагає той, хто пам’ятає”. З нагоди свята вітаємо усіх, хто носить високе звання захисника України!

1 жовтня народ України відзначає одне з найбільш важливих свят в сучасній історії держави – День захисників і захисниць України. У цей день віддають почесті воїнам, які боролися за незалежність країни і продовжують боротися за суверенітет держави у війні з росією і згадують тих, хто віддав життя на полі бою.   До Дня захисника України   студенти взяли участь у флешмобі  ННІ УДХТУ “Перемагає той, хто пам’ятає”. З нагоди свята вітаємо усіх, хто носить високе звання захисника України!  Це справжнє свято самовідданості, свято благородства, якими володіють справжні оборонці, визволителі й захисники та захисниці України. Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав  і віддає свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави.

1. Лідия Мищенко  “Мені наснилась перемога”

Снєгур Олександра, факультет ХтаХТ

https://youtube.com/shorts/kiycXfHR0yI

2.Ольга Губа,

Факультет ХтаХТ

https://youtube.com/shorts/ZlAeLCNzwQQ?feature=share

3.

4.Шульга Катерина, 1-КН-24

5.Малюнок виконано на комп’ютері, в програмі “Krita”

Рибальченко Ярослав, 2-КН-23, КНтаІ

6.Кулачко Аріна

https://youtube.com/shorts/pTKl3TTSXPA?feature=share

7.ВСП «Запорізький гуманітарний фаховий коледж НУ «Запорізька політехніка» Студентка 2 курсу спеціальності 081 Право Стовбур Вероніка ,   авторський вірш «З глибин поколінь до вічності»  Дякуємо, що приєдналися до нашого флешмобу.

Запорізький гуманітарний фаховий коледж НУ «Запорізька політехніка» Студентка 2 курсу спеціальності 081 Право,    Кулага Ангеліна
Дякуємо, що приєдналися до нашого флешмобу!
8. Вербицька Марія, ХтаХ
9.